Zonder partners geen evenementen. Dit geldt ook voor de Col du Vam Run. Als partner zijn er verschillende mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan dit sportieve Top evenement. Naast dat je een sportieve uitdaging mogelijk maakt, steun je ook nog eens het goede doel. Voor 2021 is dit doel Actie voor Kika (stichting Kinderen Kankervrij)

Neem voor alle mogelijkheden contact op met Jelmer Mast.

Jelmer is per mail te bereiken via jelmer@colduvamrun.nl


De kernactiviteiten van Attero komen op de locatie Wijster samen: afvalscheiding, recyclen, energieproductie uit afvalverbranding, vergisten, composteren, waterzuivering en storten.

Op het stort, op het hoogste punt van Drenthe, staat het opvallende informatiecentrum De Blinkerd. Hier kunnen bezoekers zien hoe Stichting Het Drentse Landschap rond het Oude Diep nieuwe kansen geeft aan de natuur. Ook is er informatie over afvalverwerking bij Attero en de waterhuishouding van een beekdalsysteem. De “stort” is de thuisbasis van onze run.


Dutch Medical Event Service is een evenementen hulpverleningsorganisatie van het 1e uur. Samen met dochterondernemingen Dutch Traffic en Dutch Safety & Security vormen ze het perfecte trio om al uw veiligheidsvraagstukken uit handen te nemen.


Zoek je een fotograaf? Dan zoek je Roelof. Naast trouwreportages, portretten, en een fantasierijke eigen studio is hij ook sportfotograaf.  Roelof voorziet ons en de deelnemers van de mooiste foto`s zodat we na het evenement alles nog een rustig kunnen herbeleven.


Veel blessures tijdens hardlopen ontstaan in de onderste extremiteiten (bekkengordel, boven- en onderbeen en voet). Wij hebben met passie voor de sport ons gespecialiseerd in de behandeling van deze klachten. Snel herstel staat voorop. Onze missie is jou binnen vijf behandelingen weer aan de start te krijgen, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen en blessures in de toekomst kunt voorkomen.

 

DD Sport is opgericht in 2005 door Harjan Dekker.  Begonnen in een klein schuurtje met een oppervlakte van 24m2 werden de eerste stappen gezet in het ondernemen. Door klein te beginnen kon er veel aandacht besteed worden aan kwaliteit. Zo werden enkele goed aangeschreven merken benaderd en goede afspraken gemaakt. Ook kon er op deze manier veel tijd worden besteed aan de klant en zijn specifieke wens. De huisvestingskosten waren laag en ook de drempel was laag om langs te komen. Al snel groeide het bedrijf DD Sport uit tot een volwaardige textieldrukkerij.

Als ik m’n camera pak raak ik helemaal in m’n element. Omgang met de personen die ik mag fotograferen vind ik heel boeiend. Ik sta er soms versteld van hoe mensen ‘ontdooien’ voor de camera waarvan ik van tevoren dacht er een zware dobber aan te hebben. Als ik m’n camera pak raak ik helemaal in m’n element. Omgang met de personen die ik mag fotograferen vind ik heel boeiend. Ik sta er soms versteld van hoe mensen ‘ontdooien’ voor de camera waarvan ik van tevoren dacht er een zware dobber aan te hebben.