Timetable:

Tijdens ons evenement kun je zoveel mogelijk rondes lopen op de Vamberg in Wijster in 1 uur tijd. Per ronde starten er 150 deelnemers over een parcours van 2.5Km. De volgende tijdblokken zijn beschikbaar. Bij het inschrijven kun je je voorkeur van startblok doorgeven.

  1. 10:00uur start 1e run
  2. 11:15uur start 2e run
  3. 12:30uur start 3e run
  4. 13:45uur start 4e run
  5. 15:00uur start 5e run
  6. 16:15uur start 6e run

Bereikbaarheid:
Deelnemers worden verwacht bij Attero  Vamweg  7, 9418 TM in Wijster.
Waar voldoende parkeer mogelijkheid is voor de deelnemers.
Let op: bent u geen deelnemer aan de ColduVamRun dan komt u het terrein niet op!

Attero:
Bij aankomst op het terrein van Attero is de er een kleedgedeelte aanwezig. Hier zijn geen douches aanwezig. Kledingtassen van de deelnemers kunnen afgegeven worden bij het afgifte punt. Tevens zijn hier toiletten aanwezig. Als u klaar bent stapt u op de bus.

Bus:
De bus brengt u naar de begin punt van de colduvanrun. Hier stapt u uit en wordt u door vrijwilligers de juiste weg wordt gewezen.
Vanaf de bushalte tot het start gebied is het ongeveer 2 km lopen. 

Parcours:
Elk uur start een groep van 150 deelnemers. De deelnemers krijgen 1 uur de tijd om zoveel mogelijk rondes te lopen van 2,5 km. let op: bent u op 45 minuten of later niet langs de start gekomen? Dan moet, wij in verband met een strakke schema en de volgende groep, de route afsluiten.
Alle deelnemers kunnen na de 45 minuten door lopen naar de finish.

Waar zij de route volgen om weer naar de bus te gaan welke hen weer terug brengt naar de parkeerplaats.

Verzorgingsposten en EHBO:
Op het parcours is Dutch Medical Event Service aanwezig die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen. Het medisch team is altijd leidend in besluit in doorgang van run of beëindiging voor de deelnemer die door hen wordt gezien.
Tijdens de Colduvamrun is er  1 vaste water punt in het parcours  en een drinkpost na de finish met sportdrank ingericht.

Veiligheid parcours:
Het parcours of wel de Colduvam is die dag helemaal afgesloten en alleen toegankelijk voor deelnemers van de colduvamrun.

Eigen risico en verantwoording:
Iedere deelnemer loopt op eigen risico en op eigen verantwoording. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden t.a.v. eventuele calamiteiten. Verzekering is een zaak van de deelnemer zelf. Neem bij twijfel over je lichamelijke conditie en een verantwoorde deelname contact op met je (huis)arts.

Startnummer:
Het startnummer moet volledig zichtbaar op de voorzijde van uw loopshirt bevestigd worden.
Meer info over startnummers bij inschrijven.

Herinneringsmedaille:
De 1e ColduVamRun is bedoeld om zoveel mogelijk geld te genereren voor een actie voor kika, omdat dit een uniek evenement en plek is hebben we een super gave medaille van laten maken die je na afloop in ontvangst kan nemen.

Eventshirt:
Je kunt tijdens het inschrijven (zolang de voorraad strekt) een event shirt bestellen voor €20,50. Bekijk het ontwerp op ook op onze Facebook/Instagram en geef ons meteen een Like. De maattabel voor mannen kun je hier vinden, de dames maten zijn hier te vinden. Het shirt wordt  1 week voor het evenement  toegestuurd naar het opgegeven adres.  Mocht u toch nog een shirt willen en heeft u hem niet besteld tijdens de inschrijving dan komen er kost bij.

COVID-19:
Wanneer het evenement in 2021 onverhoopt geen doorgang kan vinden ten gevolge van COVID-19, blijven alle individueel aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.

De organisatie doet al het mogelijke om de geldende Corona maatregelen op te volgen en te respecteren. Dit kunnen wij niet alleen, wij vragen jou als deelnemer hier ook gehoor aan te geven.